Fish Soup Contest

Tijdens Brugge Culinair op 14, 15 en 16 maart, wordt op zondag tussen 15 en 18 uur de KOOKWEDSTRIJD ‘Lekkerste en Grootste Vissoep van Europa’ ingericht.
Iedereen kan deelnemen, maar de deelnmers worden in twee categorieën ingedeeld:

  1) Amateurs, hobbykoks, leerlingen van hotelscholen etc.
2) Professionele koks, werkzaam in restaurants, hotels, bedrijfskeukens etc.

Inschrijven kan alleen door de website www.twitterfish.be te bezoeken
en de richtlijnen te volgen
of door een mail te sturen naar info@twitterfish.be

Na inschrijving ontvangt u een uniek inschrijvingsnummer.
Dit heeft u nodig bij de beoordeling van uw inzending om het om een blinde smaaktest gaat.

  1,5 liter vissoep moet door de kandidaten afgeleverd worden op Brugge Culinair
en dit ten laatste op zaterdag 15 maart 2014 om 15.00.
Daarna wordt de wedstrijd onherroepelijk gesloten.
De geselecteerden krijgen nieuws
en mogen zondag 16 maart hun soep komen voorstellen aan de vakjury.
Tussen 15 en 18 uur is de wedstrijd.
De proclamatie is om 19.00 uur.
Aan de hand van het winnend recept
wordt de ‘Grootste en lekkerste Vissoep van Europa’ gemaakt
op de Dag van de Vlaamse Vis.
2200 liter in één kookpot.